Alpin suksess for Special Olympics Norge!

Special Olympics Norge arrangerte i helgen internasjonal alpinkonkurranse i Oslo Vinterpark i Tryvann.
Alpin suksess for Special Olympics Norge!

Special Olympics Norge arrangerte i helgen internasjonal alpin konkurranse i Oslo Vinterpark i Tryvann. Det har ikke manglet på positive tilbakemedlinger og superlativer! Ca. 40 utøvere fra seks nasjoner, inkludert Norge deltok. De utenlanske delegasjonene kom fra Sverige, Danmark, Sveits, Østerrike, og Italia.

REMA 1000 var generalsponsor og gjorde arrangementet mulig. Sponsorsjef i REMA 1000, Vidar Riseth, gjestet stevnet begge dagene og viser en unik  og genuin interesse for både mennesker med utviklingshemming og Special Olympics Norge. Vi er meget stolte over å ha en slik samarbeidspartner. Würth Norge, Olden, Coca Cola, Skistar, Oslo Kommune og Bærum Kommune var også sponsorer for arrangementet og fortjener selvsagt også en stor takk for støtten.

Under åpningsseremonien lørdag formiddag deltok Byråd i Oslo, Øysten Eriksen Søreide og Bærums ordfører Lisbeth Hammer Krog, i tillegg til Vidar Riseth fra REMA 1000.

Special Olympics Norge vil neste skisesong garantert arrangere flere alpinkonkurranser i tillegg til langrenn og mange andre idrettsgrener. Special Olympics Norge planlegger også treningsleire. Vi oppfordrer dere alle til å følge med på vår hjemmeside og Facebookside for fortløpende informasjon om våre aktiviteter!

Bli med

Bli med

Delta på våre arrangement, bli medlem eller gi en direkte donasjon.

Aktuelt SON

Special Olympics European Games 2014

Special Olympics Norge reiser med en delegasjon på 26 personer til Special Olympics European Games i Antwerpen i september!

Vårt tilsvar til Innsamlingskontrollen vedrørende OBS-listen

Her er vårt tilsvar til Innsamlingskontrollen etter bl.a. Special Olympics Norge ble satt på den såkalte OBS-listen.

Reportasje av EMPO-TV om statsstøtten til Special Olympics

Reportasjen om Special Olympics starter ca 10:20 inn i sendingen.

Lagbilde av våre ambassadører i Nordby A-lag

I dag fikk vi dette flotte lagbildet av våre stolte ambassadører i Nordby ILs A-lag!

Pressemelding: Presiseringer vedrørende dagens oppslag i NRK

Special Olympics Norge ønsker å komme med noen presiseringer i forbindelse med dagens oppslag i NRK vedrørende ressursbruken av innsamlede midler.

Trugelandslaget fikk idrettspris!

Gjøvik Kommunes Idrettspris for 2013, ble delt ut fredag 27. juni d.å. For første gang finner vi utøvere med utviklingshemming blandt mottakerene!
 
 
 

Gullsponsorer:

Geelmuyden-Kiese