Special Olympics

Special Olympics

Special Olympics er verdens største idretts- organisasjon for mennesker med utviklingshemming. Takket være fysisk aktivitet, og anerkjennelse for prestasjoner på alle nivå, sprer vi ikke bare en sunn livsstil men også økt selvtillit og vennskap. Dette har en positiv inn- virkning på hverdagen og livskvaliteten til mange utviklingshemmede i Norge.

I tillegg til idrettsarrangement i Norge og hele verden vil vi øke bevistheten av hvor viktig det er med sunt kosthold og regel- mesig mosjon. Samtidig sprer Special Olympics utøverne en livsglede som er inspirerende, både på idrettsbanen og i hverdagen.

Bli med, og la oss vise deg en større verden av talenter og potensialer.

Grasrot

Bli med

Bli med

Delta på våre arrangement, bli medlem eller gi en direkte donasjon.

Aktuelt SON

Oppdateringer fra Antwerpen

For de som ønsker å få oppdateringer fra den norske delegasjonen i Antwerpen, vennligst se vår facebookside.

Würth Norge og ITmove gir ekstrastøtte til delegasjonsantrekk!

Uten Würth Norge og ITmove sin økonomiske støtte ville delegasjonen til EM i Antwerpen ikke hatt et felles delegasjonsantrekk. Takket være våre sponsorer, har dette nå ordnet seg! :)

Ny SON sponsor - Classic Dreams!

Special Olympics Norge ønsker å rette en stor takk til vår nye sponsor, Classic Dreams AS. Sammen med tre andre sponsorer har Classic Dreams AS muliggjort norsk deltakelse i årets EM i Antwerpen.

Motorcompaniet AS sponser Special Olympics Norge

Motorcompaniet AS har gått inn som sponsor for EM delegasjonen til Special Olympics Norge som deltar i idrettsgrenene judo, svømming og friidrett. 

Resultatliste fra Brandbu Special Olympics 2014

Her er resultatlisten etter helgens sommerleker på Brandbu.

Special Olympics Young Athletes

Special Olympics Norge har hatt stor suksess med Young Athletes aktivitet! Perfekt for å bygge opp motorikk! Les mer her!
 
 
 

Gullsponsorer:

Geelmuyden-Kiese